سه‌شنبه, 1 مهر 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
راه اندازی نرم افزار جامع كتابخانه آریان

با همت و پیگیری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، فرآیند خرید و راه اندازی نرم افزار جامع کتابخانه آریان محقق شد. این نرم افزار کاملا تحت وب است و از فن‌آوری‌های روز نرم‌افزاری دنیا بهره برده و کلیه استانداردهای حوزه مدیریت اطلاعات را پوشش می‌دهد. در حال حاضر در قالب Multi Portal در 11 باب کتابخانه دانشکده ای و بیمارستانی دانشگاه در حال استفاده می باشد. قابل ذکر است است با توجه به تحت وب بودن نرم افزار، جستجو در منابع آن به صورت درختی در سه فیلد عنوان، پدیدآور و موضوع قابل انجام است و کاربران محترم جهت اطلاع از منابع کتابخانه از خارج از دانشگاه نیز به پورتال کتابخانه ها دسترسی دارند، لیکن جهت ثبت نام و استفاده از کتابخانه ها بایستی از طریق دانشکده خود و هماهنگی با مسئول کتابخانه اقدام فرمایند.

لینک پورتال کتابخانه ها از طریق سایت معاونت تحقیقات و فناوری یا کتابخانه مرکزی، منوی پورتال کتابخانه ها قابل دسترسی است.

V5.4.0.0