سه‌شنبه, 1 مهر 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۹
  • کد خبر : ۵۶۰۳۹
حضور مسئول كتابخانه مركزی دانشگاه در شانزدهمین همایش ملی روسای كتابخانه های مركزی دانشگاه های علوم پزشكی كشور در شهر بیرجند با موضوع آینده نگاری در كتابخانه ها

شانزدهمین همایش ملی روسای کتابخانه های مرکزی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ 26 و 27 خرداد ماه در شهر بیرجند برگزار شد، موضوع این همایش آینده نگاری در کتابخانه ها بود و با طرح مباحثی از جمله  استراتژی های ملی برای خلق ارزش های مشترک در کتابخانه های علوم پزشکی ایران توسط دکتر رحمت ا... فتاحی ادامه یافت از دیگر موارد مورد بحث در این همایش گزارش تامین منابع کتابخانه های دانشگاهی، گزارش میزان استفاده از پایگاههای اطلاعاتی در دانشگاه ها، مسائل و مشکلات کتابخانه ها و بررسی آیتم های مربوط به مراکز اطلاع رسانی و کتابخانه ها در برنامه عملیاتی بود.

V5.4.0.0