چهارشنبه, 1 آبان 1398
با هدف ارتباط دانشگاه با صنعت
رئیس دانشگاه علوم پزشكی البرز از كنسرسیوم دیالیز ایران بازدید كرد
دکتر کریم : تشکیل کمیته هایی از بزرگان صنعت دارو ، غذا و تجهیزات در استان البرز

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه عصر روز یکشنبه رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به همراه معاون غذا و دارو ، معاون تحقیقات و فناوری و مدیر تجهیزات دانشگاه از كنسرسیوم دیالیز ایران  در اشتهارد بازدید کرد.

دکتر حسین کریم ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در نشست با هیات مدیره كنسرسیوم دیالیز ایران  گفت: البرز با توجه به شرایط استراتژیکی  ظرفیت بالای تبدیل شدن به یک استان مولد و تولید کننده  را دارد .

رئیس دانشگاه افزود:  هماهنگی ، نظم و انسجامی  که باید در استان وجود داشته باشد تا بتوان ازاین ظرفیت ها بهره ی کافی برد وجود ندارد و نیاز هست با هماهنگ کردن تمامی ظرفیت ها و زیر ساخت ها در استان شرایط پیشرفت و  بالندگی در البرز ایجاد شود.

دانشگاه علوم پزشکی در استان تنها رسالت آموزش را  ندارد بلکه فراتر از آن باید گام بردارد و در دل جامعه بتواند به نیاز های مردم پاسخ دهد و بخشی از این پاسخ دهی  با ارتباط دانشگاه و  صنعت و سیستم های سلامت ساز از جمله صنایع دارویی ، غذایی و تجهیزاتی  مرتفع خواهد شد .

وی بر تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت تاکید کرد و افزود: اگر تعامل دانشگاه به عنوان یک مرکز تولید علم با صنعت به عنوان یک مرکز مولد به شکل درست انجام شود دستاورد های خوبی برای هر دو و جامعه خواهد داشت.

دکتر کریم از تشکیل کمیته های مختلفی با حضور صنایع دارویی ، غذایی و تجهیزاتی در استان خبر داد و افزود: با تشکیل این کمیته ها صنایع ضمن ارتباط و تعامل با یکدیگر ظرفیت های یکدیگر در جهت تقویت تولید داخلی بهتر شناخته می شود .

وی ادامه داد: با تشکیل و فعالیت این کمیته ها شرکت های دانش بنیانی تشکیل خواهند شد  که با ارتباط دانشگاه و صنعت به سمت تولید حرکت کند ومعنای واقعی به عنوان یک  شرکت دانش بنیان فعالیت سازنده داشته باشد.

رئیس دانشگاه در ادامه بر همگرایی و هم صدایی صنایع مختلف در استان تاکید کرد و افزود:برای طی کردن مسیر پیشرفت و قدرت نیاز به کار گروهی ، همفکری و ارائه راهکار های جدید می باشد که این مهم در نشست ها و گردهمایی های صنایع اتفاق می افتد و به صورت فردی موفقیت چشمگیری حاصل نمی شود.

V5.4.0.0